Περιγραφή

Τα βιβλία αυτά είναι χρήσιμα εργαλεία τα οποία απουσίαζαν από την αγορά της Κύπρου. Από το Σεπτέμβριο του 2010, όταν κυκλοφόρησε η πρώτη έκδοση σε δύο ξεχωριστούς τόμους, έχουν πωληθεί χιλιάδες αντίτυπα σε όλη την Κύπρο. Το Σεπτέμβριο του 2012 κυκλοφόρησε η δεύτερη έκδοση των βιβλίων.

Είναι τα πρώτα βιβλία σε όλο το Πανελλήνιο που αξιολογήθηκαν και πιστοποιήθηκαν από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Πληροφορικής (επίσημου αντιπροσώπου του ECDL στην Κύπρο) στην επίσημη διδακτέα ύλη του ECDL e-Kids. Είναι, επίσης, τα μόνα βιβλία που έτυχαν και τυγχάνουν τέτοιας μεγάλης ανταπόκρισης στον τομέα της Πληροφορικής και των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Σκοπός των βιβλίων είναι η βοήθεια προς τον εκπαιδευτή να μεταδώσει και προς τον εκπαιδευόμενο να εμπεδώσει ή να εμβαθύνει τις γνώσεις του στα διάφορα προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών που απαιτούνται. Από την άλλη, στόχος των βιβλίων είναι η βοήθεια προς τον εκπαιδευόμενο να επιτύχει στις εξετάσεις του ECDL e-Kids.

0
Πωλήσεις βιβλίων μέχρι σήμερα

Παραγγελία - Αγορά

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα βιβλία από επιλεγμένα βιβλιοπωλεία σε όλη την Κύπρο.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προμηθευτείτε μεγάλη ποσότητα βιβλίων απευθείας από εμάς, στείλτε μας την παραγγελία σας στο [email protected] συμπεριλαμβάνοντας τα πιο κάτω στοιχεία:

  • Επωνυμία σχολής/εταιρείας
  • Ονοματεπώνυμο
  • Πόλη/Χωριό
  • Τηλέφωνο
  • Τόμος – ISBN βιβλίου
  • Ποσότητα βιβλίων

Αφού επιβεβαιώσουμε την παραγγελία σας, θα σας εξυπηρετήσουμε το συντομότερο δυνατόν (συνήθως την ίδια ημέρα). Η παραγγελία θα σας αποσταλεί με δικά μας έξοδα μεταφοράς σε συνεργασία με την εταιρεία υπηρεσιών μεταφοράς G.A.P. Akis Express. Το μόνο πράγμα που έχετε να κάνετε είναι απλά να πληρώσετε το αντίτιμο επιτόπου για να την παραλάβετε.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 7000 4000.

Τρέχουσες Εκδόσεις

Αυτά τα πλήρως εικονογραφημένα βιβλία έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τα μικρά παιδιά. Έχουν εκδοθεί σε 2 ξεχωριστούς τόμους και ο κάθε τόμος συμπεριλαμβάνει 4 ενότητες του προγράμματος ECDL e-Kids.

Τόμος 1 – ISBN 978-9963-2820-0-5
Τιμή: €25,00

Τόμος 2 – ISBN 978-9963-2820-1-2
Τιμή: €25,00

Προηγούμενες Εκδόσεις