Ημερολόγιο Γεγονότων

1
Πέμπτη

Γενικά

Εξετάσεις

Αργίες

Σχολικές Αργίες

Πρόσφατες Ανακοινώσεις

0
Χρόνια εμπειρίας
0
Μαθητές μέχρι σήμερα
0
Τμήματα τη φετινή χρονιά

10 λόγοι για να επιλέξετε eduCYBER

null
null

-1-

Το eduCYBER από το 1996 έγινε συνώνυμο με την ποιοτική εκπαίδευση και την Παγκύπρια πρωτοπορία. Με μια συνεχή δημιουργική και ποιοτική παρουσία από τότε μέχρι σήμερα, έχει εκπαιδεύσει χιλιάδες μαθητές, εκατοντάδες ενήλικες και δεκάδες οργανωμένα σύνολα.
null
null

-2-

Το eduCYBER είναι εγκεκριμένο και πιστοποιημένο από το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας με Αριθμό Φακέλου 07.18.008.002.063. Είναι, επίσης, εγκεκριμένο εκπαιδευτικό και εξεταστικό κέντρο από το Πανεπιστήμιο Cambridge και το ECDL.
null
null

-3-

Οι εκπαιδευτές του eduCYBER είναι ακαδημαϊκά και επαγγελματικά πλήρως πιστοποιημένοι και καταρτισμένοι, με εμπειρία στη διδασκαλία των μαθημάτων τους για όλες τις ηλικίες και επίπεδα.
null
null

-4-

Στο eduCYBER ακολουθείται πιστά η διδακτική ύλη αναγνωρισμένων και αξιόπιστων προγραμμάτων που προσφέρονται από το Πανεπιστήμιο Cambridge, το ECDL και φυσικά το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.
null
null

-5-

Τα αποτελέσματα των μαθητών του eduCYBER στις διάφορες εξετάσεις μιλούν από μόνα τους αφού αγγίζουν το εκπληκτικό ποσοστό επιτυχίας του 98%.
null
null

-6-

Το ευρύ φάσμα μαθημάτων που προσφέρει το eduCYBER, εξυπηρετεί τους γονείς και μαθητές που επιθυμούν λιγότερα δρομολόγια και χαμένο χρόνο αφού μπορούν να συνδυαστούν διάφορα μαθήματα τις ίδιες μέρες σε διαφορετικές ώρες.
null
null

-7-

Το eduCYBER λειτουργεί 12 μήνες το χρόνο προσφέροντας τη δυνατότητα για ολόχρονη απασχόληση των μαθητών του. Για καλύτερη εξυπηρέτηση των γονιών, όταν τα σχολεία είναι κλειστά, το eduCYBER λειτουργεί από το πρωί.
null
null

-8-

Η ποιοτική εκπαίδευση που προσφέρει το eduCYBER εξασφαλίζεται με προσιτά και λογικά δίδακτρα και με δωρεάν επαναληπτικά μαθήματα. Επιπρόσθετα, ισχύουν εκπτώσεις για συνδυασμό μαθημάτων, αδέλφια, ξαδέλφια, τρίτεκνους και πολύτεκνους.
null
null

-9-

Το eduCYBER διαθέτει οχήματα μεταφοράς των μαθητών του προς και από το κέντρο εκπαίδευσης, έτσι ώστε να διευκολύνονται οι γονείς που δεν έχουν το χρόνο ή τη δυνατότητα να κάνουν αυτά τα δρομολόγια.
null
null

-10-

Οι άρτιες και σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις του eduCYBER, συνολικού εμβαδού 600 τ.μ., παρέχουν τη δυνατότητα τα μαθήματα και οι δραστηριότητες να διεξάγονται σε ένα ευχάριστο περιβάλλον με όλες τις ανέσεις και τα εκπαιδευτικά εργαλεία και εφόδια που απαιτεί η σύγχρονη κοινωνία.

Διαδικτυακές Πληρωμές

JCCSmartcom

με αποστολή ενός συνδέσμου πληρωμής