Περιγραφή

To home testware είναι ένα εξεταστικό λογισμικό και ένα απαραίτητο εκπαιδευτικό εργαλείο για τους μαθητές κάθε σχολής Πληροφορικής. Είναι ένα πλήρες λογισμικό προσομοίωσης για τις εξετάσεις των διαφόρων προγραμμάτων του ECDL για επιπρόσθετη εξάσκηση των μαθητών από το σπίτι τους.

Το home testware συμπεριλαμβάνει ασκήσεις και βίντεο μαθήματα με πάνω από 1.000 ερωτήσεις, τις περισσότερες από κάθε άλλο αντίστοιχο λογισμικό. Οι ερωτήσεις ενημερώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα έτσι ώστε να ανταποκρίνονται κατάλληλα στην πιο πρόσφατη διδακτέα ύλη των προγραμμάτων του ECDL.

0
Πωλήσεις μονάδων λογισμικού home testware μέχρι σήμερα

Η αναβάθμιση γίνεται αυτόματα μέσω διαδικτύου σε λίγα λεπτά. Είναι πολύ μικρό στο μέγεθος, απαιτεί ελάχιστους πόρους και δουλεύει σε όλους τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Είναι το μόνο λογισμικό ηλεκτρονικής μάθησης που έχει πιστοποιηθεί από το ECDL Κύπρου.

Οι εκπαιδευόμενοι εξασκούνται σε περιβάλλον όμοιο με αυτό των εξετάσεων με στόχο την απόλυτη επιτυχία και μπορούν να εκτελέσουν ασκήσεις εξομοίωσης σε περιβάλλον εξέτασης για καλύτερη προετοιμασία. To home testware επεκτείνει και συμπληρώνει την εκπαίδευση και την εξάσκηση που προσφέρουν οι σχολές στις τάξεις τους. Οι σχολές μπορούν να διαχειρίζονται τους μαθητές τους και να παρακολουθούν την πρόοδο τους μέσα από την πλατφόρμα home testware.

Κέντρο Υποστήριξης

Το Κέντρο Υποστήριξης είναι διαθέσιμο σ’ εσάς οποιαδήποτε ώρα, οποιαδήποτε ημέρα.

Παρακαλώ αναφέρετε σ’ εμάς οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε, είτε τεχνικό ή εκπαιδευτικό. Επίσης, εκτιμούμε τις εισηγήσεις σας για βελτίωση του λογισμικού έτσι ώστε να ικανοποιεί καλύτερα τις ανάγκες σας.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας κάντε κλικ εδώ.

Παραγγελία - Αγορά - Λειτουργία

Το home testware πωλείται μόνο σε σχολές, οι οποίες έχουν λογαριασμό testware, με τη μέθοδο των μονάδων. Κάθε μονάδα αντιστοιχεί σε μια ενότητα ασκήσεων που ανατίθεται σε ένα μαθητή. Η διαδικασία αγοράς είναι πολύ απλή. Αφού αποφασίσετε τον αριθμό μονάδων του home testware που χρειάζεστε για τους μαθητές της σχολής σας, στείλτε μας την παραγγελία σας στο [email protected] συμπεριλαμβάνοντας τα πιο κάτω στοιχεία:

  • Επωνυμία σχολής/εταιρείας
  • Ονοματεπώνυμο
  • Πόλη/Χωριό
  • Τηλέφωνο
  • Αριθμός μονάδων (ελάχιστος 10)

Αφού παραλάβουμε την παραγγελία σας, θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό με οδηγίες πληρωμής. Όταν διεκπεραιωθεί η πληρωμή, θα σας αποσταλούν οι κωδικοί πρόσβασης του home testware.

Χρησιμοποιώντας αυτούς τους κωδικούς θα πρέπει να συνδεθείτε με το λογαριασμό σας στην πλατφόρμα home testware, απ’ όπου μπορείτε να δημιουργήσετε κωδικούς χρήσης για τους μαθητές σας και να τους αναθέσετε ενότητες ασκήσεων για εξάσκηση. Μπορείτε να προσθέσετε μονάδες στο λογαριασμό σας ακολουθώντας ξανά την πιο πάνω διαδικασία αγοράς.

Οι μαθητές σας, χρησιμοποιώντας τους δικούς τους κωδικούς χρήσης, θα πρέπει να συνδεθούν στην πλατφόρμα home testware, να εγκαταστήσουν το λογισμικό στον ηλεκτρονικό υπολογιστή τους και να εξασκηθούν στην ενότητα ασκήσεων που τους έχει ανατεθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 7000 4000.

Τιμοκατάλογος