Περιγραφή

To testware είναι ένα εξεταστικό λογισμικό και ένα απαραίτητο εκπαιδευτικό εργαλείο για κάθε σχολή Πληροφορικής. Είναι ένα πλήρες λογισμικό προσομοίωσης για τις εξετάσεις των διαφόρων προγραμμάτων του ECDL.

Το testware συμπεριλαμβάνει όλα τα επίπεδα (Standard, Kids και Advanced) με βίντεο απαντήσεις, διαχείριση χρηστών, υποκατηγορίες ερωτήσεων και πάνω από 2.500 ερωτήσεις, τις περισσότερες από κάθε άλλο αντίστοιχο λογισμικό. Οι ερωτήσεις ενημερώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα έτσι ώστε να ανταποκρίνονται κατάλληλα στην πιο πρόσφατη διδακτέα ύλη των προγραμμάτων του ECDL.

0
Εγκαταστάσεις λογισμικού testware μέχρι σήμερα

Η αναβάθμιση γίνεται αυτόματα μέσω διαδικτύου σε λίγα λεπτά. Είναι πολύ μικρό στο μέγεθος, απαιτεί ελάχιστους πόρους και δουλεύει σε όλους τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Είναι το μόνο λογισμικό που έχει πιστοποιηθεί από το ECDL Κύπρου.

Οι εκπαιδευόμενοι εξασκούνται σε περιβάλλον όμοιο με αυτό των εξετάσεων με στόχο την απόλυτη επιτυχία και μπορούν να εκτελέσουν τεστ εξομοίωσης σε περιβάλλον εξέτασης για καλύτερη προετοιμασία. To testware επεκτείνει και συμπληρώνει το διδακτικό υλικό και προσφέρει μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα εκπαίδευσης.

Κέντρο Υποστήριξης

Το Κέντρο Υποστήριξης είναι διαθέσιμο σ’ εσάς οποιαδήποτε ώρα, οποιαδήποτε ημέρα.

Παρακαλώ αναφέρετε σ’ εμάς οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε, είτε τεχνικό ή εκπαιδευτικό. Επίσης, εκτιμούμε τις εισηγήσεις σας για βελτίωση του λογισμικού έτσι ώστε να ικανοποιεί καλύτερα τις ανάγκες σας.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας κάντε κλικ εδώ.

Παραγγελία - Αγορά - Λειτουργία

Το testware πωλείται μόνο σε σχολές με τη μέθοδο των αδειών χρήσης. Κάθε άδεια χρήσης αντιστοιχεί σε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή. Η διαδικασία αγοράς είναι πολύ απλή. Αφού αποφασίσετε τον αριθμό αδειών χρήσης του testware που χρειάζεστε για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές της σχολής σας, στείλτε μας την παραγγελία σας στο [email protected] συμπεριλαμβάνοντας τα πιο κάτω στοιχεία:

  • Επωνυμία σχολής/εταιρείας
  • Ονοματεπώνυμο
  • Πόλη/Χωριό
  • Τηλέφωνο
  • Αριθμός αδειών χρήσης (ελάχιστος 5)
  • Έκδοση testware (32-bit ή 64-bit ανάλογα με το Microsoft Office που έχετε)

Αφού παραλάβουμε την παραγγελία σας, θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό με οδηγίες πληρωμής. Όταν διεκπεραιωθεί η πληρωμή, θα σας αποσταλούν οι κωδικοί ενεργοποίησης του testware.

Χρησιμοποιώντας αυτούς τους κωδικούς θα πρέπει να συνδεθείτε με το λογαριασμό σας στο Κέντρο Ενεργοποίησης testware (ACEN), απ’ όπου μπορείτε να εγκαταστήσετε το λογισμικό απευθείας σε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή σας από το μενού DOWNLOAD. Ακολουθείτε την ίδια διαδικασία εγκατάστασης ξεχωριστά σε κάθε έναν από τους υπόλοιπους ηλεκτρονικούς υπολογιστές σας, ανάλογα με τον αριθμό αδειών χρήσης που έχετε αγοράσει. Μπορείτε να προσθέσετε άδειες χρήσης στο λογαριασμό σας ακολουθώντας ξανά την πιο πάνω διαδικασία αγοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 7000 4000.

Τιμοκατάλογος