Περιγραφή

“Τα Ολοκληρωμένα Βιβλία Διδασκαλίας ECDL” με συγγραφέα τον Χρήστο Χρήστου, είναι χρήσιμα εργαλεία τα οποία απουσίαζαν από την αγορά της Κύπρου. Από το Σεπτέμβριο του 2003, όταν κυκλοφόρησε η πρώτη έκδοση σε έναν ενιαίο τόμο, έχουν πωληθεί χιλιάδες αντίτυπα σε όλη την Κύπρο. Το Σεπτέμβριο του 2006 κυκλοφόρησε η δεύτερη έκδοση του βιβλίου. Ενδιάμεσα, τον Ιούλιο του 2006, το βιβλίο παραχωρήθηκε με ειδική έκδοση στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας για την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης. Το Σεπτέμβριο του 2010 κυκλοφόρησε η τρίτη έκδοση του βιβλίου, αναβαθμισμένη στη διδακτέα ύλη έκδοση 5.0 και τον Αύγουστο του 2011 η τέταρτη έκδοση. Το Σεπτέμβριο του 2013 το βιβλίο χωρίστηκε και κυκλοφόρησε σε 3 ξεχωριστούς τόμους, καλύπτοντας πλήρως το νέο ECDL Standard (πέμπτη έκδοση). Τον Ιανουάριο του 2017 τα βιβλία άρχισαν να παραχωρούνται σταδιακά και στους μαθητές των Γυμνασίων, μετά την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για παροχή υπηρεσιών πιστοποίησης ECDL στα Γυμνάσια. Το Σεπτέμβριο του 2018 κυκλοφόρησε η έκτη έκδοση.

Είναι τα πρώτα βιβλία σε όλο το Πανελλήνιο που αξιολογήθηκαν και πιστοποιήθηκαν από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Πληροφορικής (επίσημου αντιπροσώπου του ECDL στην Κύπρο) στην επίσημη διδακτέα ύλη του ECDL Standard. Είναι, επίσης, τα μόνα βιβλία που έτυχαν και τυγχάνουν τέτοιας μεγάλης ανταπόκρισης στον τομέα της Πληροφορικής και των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Σκοπός των βιβλίων είναι η βοήθεια προς τον εκπαιδευτή να μεταδώσει και προς τον εκπαιδευόμενο να εμπεδώσει ή να εμβαθύνει τις γνώσεις του στα διάφορα προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών που απαιτούνται. Από την άλλη, στόχος των βιβλίων είναι η βοήθεια προς τον εκπαιδευόμενο να επιτύχει στις εξετάσεις του ECDL Standard.

Παραγγελία - Αγορά

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα βιβλία από επιλεγμένα βιβλιοπωλεία σε όλη την Κύπρο.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προμηθευτείτε μεγάλη ποσότητα βιβλίων απευθείας από εμάς, στείλτε μας την παραγγελία σας στο [email protected] συμπεριλαμβάνοντας τα πιο κάτω στοιχεία:

  • Επωνυμία σχολής/εταιρείας
  • Ονοματεπώνυμο
  • Πόλη/Χωριό
  • Τηλέφωνο
  • Τόμος – ISBN βιβλίου
  • Ποσότητα βιβλίων

Αφού επιβεβαιώσουμε την παραγγελία σας, θα σας εξυπηρετήσουμε το συντομότερο δυνατόν (συνήθως την ίδια ημέρα). Η παραγγελία θα σας αποσταλεί με δικά μας έξοδα μεταφοράς σε συνεργασία με την εταιρεία υπηρεσιών μεταφοράς G.A.P. Akis Express. Το μόνο πράγμα που έχετε να κάνετε είναι απλά να πληρώσετε το αντίτιμο επιτόπου για να την παραλάβετε.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 7000 4000.

0
Πωλήσεις βιβλίων μέχρι σήμερα

Τρέχουσες Εκδόσεις

Αυτά τα δίγλωσσα (Αγγλικά και Ελληνικά) βιβλία μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από τον καθηγητή και από το μαθητή και δεν είναι απλά και μόνο συνηθισμένα θεωρητικά βιβλία. Η θεωρία, βεβαίως, παρουσιάζεται και επεξηγείται όπου απαιτείται, αλλά αυτά τα βιβλία βασίζονται στη στρατηγική βήμα-προς-βήμα παρέχοντας τη δυνατότητα για εκτεταμένη εξάσκηση, η οποία είναι το σημείο κλειδί για την επιτυχία του προγράμματος ECDL Standard. Έχουν εκδοθεί σε 3 ξεχωριστούς τόμους και συμπεριλαμβάνουν συνολικά 7 ενότητες, αριθμός που απαιτείται για απόκτηση του πιστοποιητικού ECDL Standard.

Τόμος 1 – ISBN 978-9925-7466-0-6
Τιμή: €25,00

Τόμος 2 – ISBN 978-9925-7466-1-3
Τιμή: €25,00

Τόμος 3 – ISBN 978-9925-7466-2-0
Τιμή: €25,00

Προηγούμενες Εκδόσεις

Ειδικές Εκδόσεις για το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας