Περιγραφή

Η εταιρεία μας εξαπλώνεται σε τέσσερις τομείς της εκπαίδευσης και τα κεντρικά μας γραφεία βρίσκονται στο κέντρο της πόλης της Λάρνακας.

  • Διδασκαλία μαθητών
  • Διδασκαλία ενηλίκων
  • Συγγραφή και πώληση βιβλίων
  • Δημιουργία και πώληση λογισμικού

Ο πρώτος τομέας αφορά τη διδασκαλία Αγγλικών, Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Μαθηματικών, Φυσικών Μαθημάτων (Φυσική, Χημεία, Βιολογία) και Φιλολογικών Μαθημάτων (Νέα Ελληνικά, Αρχαία Ελληνικά, Ιστορία, Λατινικά) σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Επίσης, τη λειτουργία ενός Κέντρου Μελέτης για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου με μεταφορά από το σχολείο, φαγητό, μελέτη και ψυχαγωγία.

Ο δεύτερος τομέας αφορά τη διδασκαλία Αγγλικών και Ηλεκτρονικών Υπολογιστών σε ενήλικες ή/και οργανωμένα σύνολα.

Ο τρίτος τομέας αφορά τη συγγραφή και πώληση βιβλίων σχετικά με τα διάφορα προγράμματα του ECDL.

Ο τέταρτος τομέας αφορά τη δημιουργία και πώληση των εκπαιδευτικών και εξεταστικών λογισμικών testware και home testware, για τα διάφορα προγράμματα του ECDL.

Το κέντρο εκπαίδευσης μας είναι εγκεκριμένο και πιστοποιημένο από το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας για διδασκαλία Αγγλικών, Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Μαθηματικών, Φυσικών Μαθημάτων, Φιλολογικών Μαθημάτων και Μαθημάτων Δημοτικού (Αριθμός Φακέλου 7.18.11.124). Είναι, επίσης, εγκεκριμένο εκπαιδευτικό και εξεταστικό κέντρο ECDL από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Πληροφορικής και το ECDL Κύπρου, όπως και από το British Council και το Πανεπιστήμιο Cambridge για τα Cambridge International (IGCSE και GCE ‘A’ Level) και Cambridge English (Young Learners, KET, PET, FCE και IELTS).

Με γνώμονα μας πάντοτε την ποιοτική και αποτελεσματική εκπαίδευση, κανένας δεν φεύγει από το κέντρο εκπαίδευσης μας χωρίς να επιτύχει το στόχο του, είτε αυτός είναι η απλή εκμάθηση ή/και η επιτυχία στις διάφορες εξετάσεις που προσφέρονται.

Η ιστορία μας

Το Σεπτέμβριο του 1996, ιδρύθηκε και λειτούργησε με την επωνυμία CYBER Kids το πρώτο κέντρο εκπαίδευσης στην περιοχή Φανερωμένης στη Λάρνακα, με αποκλειστικό σκοπό την εκπαίδευση μαθητών όλων των ηλικιών στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές. Με την πάροδο των χρόνων, επεκταθήκαμε στην εκπαίδευση ενηλίκων και οργανωμένων συνόλων. Το 1998, λειτούργησε το δεύτερο κέντρο εκπαίδευσης στην περιοχή Δροσιάς στη Λάρνακα. Το 2000, λειτούργησαν ακόμη δύο κέντρα εκπαίδευσης CYBER Kids στην περιοχή Αγίων Αναργύρων στη Λάρνακα και στα Περβόλια. Το 2002, το κέντρο εκπαίδευσης στα Περβόλια μετακινήθηκε στην περιοχή Μενεού – Δρομολαξιάς και το ίδιο διάστημα λειτούργησε και το πέμπτο κέντρο εκπαίδευσης στην Ξυλοφάγου.

Το καλοκαίρι του 2003, στα πλαίσια της πρώτης φάσης της γενικής αναδιοργάνωσης της δομής της εταιρείας, τα τρία κέντρα εκπαίδευσης στην πόλη της Λάρνακας μετακινήθηκαν και συγχωνεύθηκαν σε ένα ιδιόκτητο κτίριο 250 τ.μ. στην περιοχή Χρυσοπολίτισσας στο κέντρο της πόλης. Ο σκοπός της αλλαγής αυτής ήταν να δημιουργήσουμε ένα κέντρο εκπαίδευσης με ψηλές προδιαγραφές, για να παρέχουμε ακόμα περισσότερη ποιοτική εκπαίδευση σε ένα καλύτερο περιβάλλον με πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες διδασκαλίας και μοντέρνες κτιριακές εγκαταστάσεις. Το ίδιο διάστημα, ξεκίνησε και η πώληση του πρώτου βιβλίου με τίτλο “Το Ολοκληρωμένο Βιβλίο Διδασκαλίας ECDL”, με τις πωλήσεις να ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

Το καλοκαίρι του 2005, ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση της γενικής αναδιοργάνωσης της δομής της εταιρείας με την αλλαγή της επωνυμίας της σε eduCYBER education και συγχρόνως το διαμοιρασμό των δραστηριοτήτων της σε τέσσερις τομείς. Στην εκπαίδευση μαθητών, στην εκπαίδευση ενηλίκων, στη συγγραφή και πώληση βιβλίων και στη δημιουργία και πώληση εκπαιδευτικών και εξεταστικών λογισμικών. Το ίδιο διάστημα, το κέντρο εκπαίδευσης στην Ξυλοφάγου μετακινήθηκε σε ένα καινούργιο κτίριο 150 τ.μ.

Το Σεπτέμβριο του 2009, ξεκίνησε και η πώληση του εκπαιδευτικού και εξεταστικού λογισμικού testware για τα διάφορα προγράμματα του ECDL. Ένα λογισμικό που πωλείται με τη μέθοδο των αδειών χρήσης και χρησιμοποιείται σχεδόν από όλα τα ιδιωτικά σχολεία, τα ιδιωτικά φροντιστήρια και όλα τα δημόσια Γυμνάσια και Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης.

Τον Απρίλιο του 2011, το κέντρο εκπαίδευσης στη Λάρνακα επεκτάθηκε και στον πρώτο όροφο των υφιστάμενων κτιριακών εγκαταστάσεων. Αυτή η επέκταση δημιούργησε επιπρόσθετο χώρο 150 τ.μ. για διδασκαλία και άλλων μαθημάτων και για διεξαγωγή σεμιναρίων και εξετάσεων.

Το Μάιο του 2016, το κέντρο εκπαίδευσης στην Ξυλοφάγου μεταβιβάστηκε σε άλλο άτομο και έτσι αφαιρέθηκε από τη δομή της εταιρείας.

Τον Ιούλιο του 2017, το κέντρο εκπαίδευσης επεκτάθηκε ξανά προσθέτοντας ακόμη 200 τ.μ. στις υφιστάμενες κτιριακές εγκαταστάσεις. Σκοπός της νέας επέκτασης ήταν η αποκλειστική εξυπηρέτηση των αυξημένων αναγκών του Κέντρου Μελέτης, με νέες αίθουσες διδασκαλίας, τραπεζαρία και ειδικό χώρο ψυχαγωγίας.

Το Μάρτιο του 2020, ξεκίνησε η πώληση του εκπαιδευτικού και εξεταστικού λογισμικού home testware για τα διάφορα προγράμματα του ECDL. Ένα λογισμικό που πωλείται με τη μέθοδο των μονάδων και χρησιμοποιείται για επιπρόσθετη εξάσκηση των μαθητών από το σπίτι τους.

Λίγα λόγια από τον Διευθυντή μας

“Από το 1996 γίναμε συνώνυμοι με την ποιοτική εκπαίδευση και την Παγκύπρια πρωτοπορία. Με μια συνεχή δημιουργική και ποιοτική παρουσία από τότε μέχρι σήμερα, έχουμε εκπαιδεύσει χιλιάδες μαθητές, εκατοντάδες ενήλικες και δεκάδες οργανωμένα σύνολα. Η επιλογή άξιων και αφοσιωμένων εκπαιδευτών είναι το μυστικό της επιτυχίας μας εδώ και χρόνια. Οι εκπαιδευτές που εργάζονται στο κέντρο εκπαίδευσης μας είναι ακαδημαϊκά και επαγγελματικά πλήρως πιστοποιημένοι και καταρτισμένοι, με εμπειρία στη διδασκαλία των μαθημάτων τους για όλες τις ηλικίες και επίπεδα. Με βασικό τους μέλημα την προσωπική φροντίδα σε κάθε μαθητή, ανάλογα με την ηλικία, την ιδιοσυγκρασία και το μαθησιακό επίπεδο, η εκπαίδευση επιτυγχάνεται αποτελεσματικά και ποιοτικά. Με γνώμονα μας πάντοτε την προετοιμασία υπεύθυνων πολιτών για την αυριανή κοινωνία, σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε και μας έχετε αναδείξει στα καλύτερα κέντρα εκπαίδευσης στην Κύπρο.”

Χρήστος Χρήστου

Dip. Tech. Eng., B.Eng., M.B.A.

Διευθυντής

Οργανωμένα σύνολα που εκπαιδεύσαμε

Φωτογραφίες